Fattorie del Duca na targach HORECA – włoskie Dolce Vita na nowo

Już po raz 11. zapraszamy was Targi Horeca w krakowskim Międzynarodowym Centrum Targowo-Kongresowym EXPO Kraków, które odbędą się w dniach 8-10 listopada 2023 (środa-piątek).

Dla nas, jako firmy, to bardzo ważny czas, w którym możemy się z Wami spotkać, porozmawiać, pokazać Wam nowe trendy na rynku gastronomicznym oraz ugościć was w prawdziwie włoskim stylu!

W tym roku motywem przewodnim będzie: APERITIVI, STUZZICHINI, SNACKS. Podczas trzech dni nasi Goście i Przyjaciele, jak zawsze będą mogli wziąć udział w wielu interesujących sesjach:

  • podpatrzeć proces przygotowania pizzy Pizza Fritta, pizzy al. Taglio, Pinsy
  • wziąć udział w live cooking z naszymi specjalistami: Łukaszem Hrabią z Akademii En Plato, włoskim mistrzem pizzy Francesco Cammarotta oraz technikiem przygotowania Pinsy Andrea Tomassi
  • porozmawiać z naszymi włoskimi dostawcami: Polselli – dostawca mąki zaaprobowanej przez najlepszych pizzaoilo na świecie, Valcolatte – dostawca świeżej włoskiej mozzarelli, Genagricola –  dostawca wina Prosecco oraz Latteria Perenzin – sery ekologiczne z poszanowaniem środowiska i zrównoważoną produkcją.

Historia Fattorie del Duca

Rozpoczyna się w 1967 we Włoszech w mieście Conegliano, regionie Wenecji,  a w 2012 roku w Krakowie, kiedy Chiara Grella i Massimo Roma, obecni właściciele firmy, postanowili przenieść oryginalne smaki włoskiej ziemi do polskiej.

Co nas wyróżnia? Naszym priorytetem jest dbanie o dobre relacje z dostawcami, którzy gwarantują jakość oferowanych przez nas produktów. Do każdego z naszych klientów podchodzimy indywidualnie.

Nie może was zabraknąć!

Gdzie: Międzynarodowa Hala Expo, Kraków, ulica Galicyjska 9

Kiedy: 8-10 listopada 2023

Czas: godz. 10-17

Link do pobrania darmowej wejściówki (zarejestruj się do dnia 7.11)

https://horeca.exposupport.pl/

Kategorie

KUCHNIA / POLECAMY / KUCHNIA / Włoska

Komentarze

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.